Friday, 20 March 2015

Back in Austria

Pidennetty viikonloppu Suomessa on ohi ja pääsimmekin tiistaina illalla takaisin kotiin. Väsymys painaa mutta onneksi pääsimme nukkumaan suht aikaisin ja edellisinä iltoina on sänky kutsunut ajoissa. Onneksi lentokenttä on alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä kotoa. 

Valitettavasti muutama kukkanen oli nuukahtanut (mahdollisesti liian kylmä ilma, meillä oli nimittäin yksi ikkuna auki koko ajan) mutta pieni määrä vettä pelasti tilanteen! 

Laukut tulivat perille hyvässä kunnossa, eikä mikään hajonnut matkan varrella.
Mukaan lähti kaikkea Muumimukeista aina Fazerin siniseen. Sain todeta Helsinki-Vantaalla että onneksi ostettiin kaikki "maista" sillä lentokentällä oli molemmat edellämainitut tuotteet törkykalliita! Fazerin levy maksoi tuplasti ja muumimukien hinta oli myös melkein tuplasti enemmän kuin Prismassa. Ehkä pistän tämän "löydön" korvan taakse ajatellen kesälomareissua USA:han. En kyllä ole ostanutkaan mitään lentokentältä pitkään aikaan.

Pieni vinkki salolaisille, ainakin Halikon Prismassa on nuo talviaiheiset muumimukit alennuksessa ;)
Vinkkinä seuraavien päivien aikana matkaaville: Luhdan myymälä on auki 25.3. asti terminaali kakkosessa (portin nro. 30:en lähettyvillä). Siellä oli KAIKKI takit -70% ja kaikista muista tuotteista sai vähintään -50%. Itse ostin melkein yhden talvitakin mutta se ei kuitenkaan istunut sataprosenttisesti.


Ehkä paras ostos oli tosiaan Pentikin jalkalamppu, josta kerroin jo täällä. Se näytti hurjan isolta vanhempien luona mutta kappas vain, se sopi aivan täydellisesti meidän tv-tasolle! 

Vai mitä mieltä te olette?


Worldmap from Canada, "angel dress" handmade by a relative


Pesukone pyörittää matkan pyykkejä, ja tänään on tiedossa Suomesta ostamani kirjan ja muutaman sisustuslehden lukemista. Kertoilen teille ostamastani kirjasta viikonloppuna.

Ihanaa perjantai iltaa kaikille!


//The long weekend in Finland is over and we got back to Austria on Tuesday morning. I'm still a bit tired even though I've slept a lot during the last nights.

Our bags came to Salzburg in one piece and nothing broke. We bought everything from chocolate to Muumimugs.
A little hint to all you tourists: DO NOT buy Fazer chocolate or Muumimugs from the airport. It's a rip off, since the prices are almost double the price than in normal supermarkets.

The best thing I bought was the lamp from Pentik, which I told you about here. It looked a bit big at my parents home but it suits perfectly to our home. Or what do you think=


Washing machine is washing all the dirty clothes and I'm planning on reading a book I bought in Finland. I'll tell you more about this book during the weekend.

Have a nice Friday evening!!

No comments:

Post a Comment