Monday 27 January 2014

Sateenvarjo(ja kumpparit)

Täällä Salzburgissa ei näillä näkymin ole tulossa kunnon talvea ja jokainen öinen lumisade muuttuu vesisateeksi aamutuntien aikana. Lunta on kyllä satanut viimeiset päivät ja yöt mutta ei tässä kaupunkialueella ainakaan lumi jää maahan. Ehkä pari senttiä on jäänyt maahan mutta sekin on muuttunut äkkiä loskaksi. Jätän nuo valkoiset vuoret mainitsematta, ne ovat asia erikseen. Ne sentään tuovat hieman talvimieltä vaikka sukat olisivatkin jo märät kaikesta loskasta ja vedestä.It seemst that there'll be no snow in Salzburg this winter. Snow turns to water in a matter of minutes and nothing is left behind, at least not in the city. I'll leave the snowy mountains out of this discussion, no need to mention how nice it would be to have snow! They bring a little bit of winterfeeling even though my socks are wet from all that rain.

Jotta olisin taisteluvalmis vesisadetta vastaan, haluaisin jonkun kivan sateenvarjon. Tällä hetkellä mulla on käytössä hädintuskin kasassa pysyvä punainen sateenvarjo (en edes halua laittaa kuvaa koska se on niin... hirveä). Mä tykkään vesisateesta, se on jotenkin ihanan rauhoittavaa. Täällä Salzburgissa kun sataa liiankin usein, olisi kiva jos mulla olisi kunnon varusteet valmiina. Ajattelin ainakin Suomessa koluta isompien kauppojen sateenvarjovarastot ja toivoa että löytäisin jonkun kivan sontsan itselleni (vaikka muut asiakkaat voi kattoa outona: "miksi toi etsii sateenvarjoa kun ulkona on pakkasta ja lunta??"). Tässä parit ihanat sontsat, näistä kyllä tuo viimeinen ylittää mun budjetin enemmän ku liikaa mutta kai sitä saa aina unelmoida.
In order to be ready to fight against rain, I would like to have a cute umbrella. At the moment I'm using a red one, which is going to break at any moment. I actually like rain, it makes me feel so peaceful. It rains way too often in Salzburg so it would be nice to take out a nice umbrella and be safe from rain. Since my trip to Finland is just around the corner, it would be nice if I could find a nice umbrella for me. I'm probably the only one looking for an umbrella there since there's cold and snow!
Here are a couple of umbrellas I found online.  The last one is WAY over my budget but I can always dream, right?
ILSE JACOBSEN Sontsa/Umbrella: täältä/here, väri:Rosa/Sweetrose

 



Lasten sontsa (ehkä liian pieni mulle), Umbrella for children(might be a big small for me): täältä/here
"Aikuisten" sateenvarjo, väri hurjan makee! / Umbrella, more adult-like, I looove that colour: täältä/here

Vähän ilosemman värisenä toi yläpuolella oleva sontsa / The same as above but in a more "happy" colour: täältä/here




Ja tässä yksilö, joka on todella nätti mutta hinta on niin iso kompastuskivi että en ala miettimään asiaa enempää. Mietin asiaa vain sen ajan mitä käytän alla olevan kuvan katsomiseen...
And here the one which is really pretty but since it's too expensive, I'll just forget it... starting after the picture!
Tämä yksikkö jää kauppaan(kts. hinta), mua harmittaisi jos tämä joskus unohtuisi jonnekin/ This one stays in the shop (solely due to the price): täältä/here
Lopuksi myönnän, että olen nähnyt paljon Hunterin kumppareita ja niistä on jo noussut oma suosikki esille. Perusmustat, mattapintaset ja kiristyshässäkkä takana. Täällä kun vettä tulee ympäri vuoden ja kumppareille olis täällä aika paljon käyttöä. Ei kannata ihan ekasta nettikaupasta ostaa, noitten hintahaitari on ollu kaikkea 80€:sta aina 120€:n. Itse ajattelin odotella jos joku nettikaupoista tarjoaisi kaikista tuotteista kovaa aleprosenttia. Sitten isken ja hommaan itelleni Hunter-kumpparit halpaan hintaan!
My next "oh-my-god-i-have-to-have-these-in-the-near-future" are these Hunter wellies. Black, really simple and just so practical. I wouldn't buy them from the first onlineshop sincethe prices range from 80€ to 120€. I think I'll wait until one of the many online shops have some sale, and then I'll order these for a little bit cheaper!


täältä/here

No comments:

Post a Comment