Wednesday, 22 January 2014

Keeping up with the Kardashians

Nyt kerron teille hirveän salaisuuden.... katson mielelläni Rikkaat Kardashianit sarjaa ja olen samalla viivalla kuin USA:n katsojat. Siis nämä Kardashianithan eivät ole oikeen mistään kuuluisia, jo edesmennyt isä oli jotenkin kieroitunut O.J. Simpsonin oikeudenkäyntiin ja Kim nousi julkisuuteen "kotivideon" tiimoilta. Ihan sama mitä tuo perhe tällä hetkellä tekee, hyvä mäihä heillä on käynyt, markkinointikirjat on luettu ja itsensä "myyminen" julkisuudessa on onnistunut enemmän kuin hyvin! On melkoinen saavutus kun ei ole oikeastaan thehnyt alunperin mitään että on päässyt "julkisuuden henkilöksi". Mutta mitä sitä kritisoimaan, ohjelma on aivan mahtava "aivot narikkaan"-show!
I'm gonna tell you all a little secret..... i'm totally hooked on Keeping up with the Kardashians and I'm quite up to date with the series. Kardashians haven't really done anything that made them celebrities. The already deceased father had something to do with O.J. Simpson and Kim shot to fame with her "homevideo".Nämä naisethan kantelevat laukkuja ja pitävät jalassaan kenkiä joka vastaa meikäläisen kuukausipalkkaa,  mulla ei ole haluja ostaa yhtäkään niistä laukuista tai kengistä. Ehkä "normaalien ihmisten" vaatekaupoista voi käydä ostamassa hyvännäköisen kopion kyseistä vaatteesta tai asusteesta. Maksan mieluummin asunnon vuokran ja ostan ruokaa kuin yhden laukun ja elän loput kuukaudesta vedellä ja leivällä (hieman kärjistäen, mutta hei, hyvällä huumorilla tässä ollaan liikkeellä).
Kardashians wear shoes and have handbags which cost more than my monthly income. Thats's for one pair of shoes or a handbag. I'll just settle for the cheap version from a highstreet store. 

En ole itse koskaan ymmärtänyt tuota "rikkaiden" elämäntapaa, että rahaa on sellaisia määriä kulutettavana jota oikeastaan yksikään maallikko pysty edes elämänsä aikana tienaamaan. 
I've never really understood the lifestyle of the rich, that one has more money that one "normal" person can make during their whole lifetime. But it's so much fun watching such shows as Keeping up with the Kardashians.

No, viime sunnuntaina (USA:n aikaan) alkoi 9. tuotantokausi. Oletettavaa on ettei kyseinen ohjelma varmaan enää monta vuotta pyöri. Ehdolle on tarjolla mm. "rich kids of Instagram" sivuston rikkaat kakarat, jotka eivät joudu elämänsä aikana nostamaan sormeakaan koska perhe on jo entuudestaan niin rikas. Ah, että mä tykkään käydä töissä ja elää normaalia elämää. Ettekös tekin? :D
Season 9 started last Sunday. I don't believe that the show is gonna be airing for many seasons, but there are many other shows to watch. Like "rich kids of Instagram", it has to be so hilarious :D I just love my normal life!2 comments:

  1. hei voisitko linkata nettisivun mistä seurasit tätä ohjelmaa?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. en ole valitettavasti ehtinyt katsomaan tätä sarjaa yli puoleen vuoteen :( Enkä kyllä enää ehdi sarjaa katsomaankaan!

      Delete