Wednesday, 1 May 2013

Pysty ja vaakaraita

Kuten monet teistä varmaan tietää, tänä keväänä pystyraita on muodissa. Ja vaakaraitaa löytää aina kaupasta, harvemmin löytyy tavallista vaatekauppaa joka ei myisi vaakaraitaisia vaatteita. Eikö näin ole?

Mä tykkään raidoista... mutta vain silloin kun ne ovat vaakaraitoja. Olen nähnyt monissa kaupoissa (ja myös kadulla) pystyraitaisia vaatteita. Enkä sitten osaa yhtään kuvitella pistäväni niitä päälleni.

Monesti sanotaan että raidat leventää. Jos vaakaraita leventää niin pidentääkö pystyraita sitten? Tähän kysymykseen en itse aio edes yrittää löytää vastausta. Voin vain todeta että jos vaakaraidat leventävät niin oletan että pystyraidat eivät varmasti pidennä. Varsinkaan jos esim housut ovat ihonmyötäiset. Mä näyttäisin varmaan semmoselta raidalliselta makkaralta. Jos ihan rehellisesti puhutaan. 

Voin siis todeta että jätän pystyraidalliset vaatteet kaikille yli 175cm pitkille naisille jotka ovat mallien mitoissa. Minä ja 167cm "ei-niin-mallin-mitoissa" oleva kroppani jäämme odottamaan seuraavia trendejä, joita voin hyödyntää myös tulevaisuudessa...

Alla kuva siitä, miten hyvältä pystyraita voi näyttää (älkääkä kuvitelko että vaikka monet vaatteet näyttävät hyviltä lehtien sivuilla että ne sovituskopissa näyttävät yhtä hyvältä [valitettavasti tämä on totuus, ainakin minun kohdalla]).


Most of you probably know that stripes are in this spring. You can always find striped clothes from almost every shop, around the year. I like stripes, but only when they are horizontal. I've seen in many magazines and on the streets vertical-striped clothes. I couldn't even think about wearing such pants or shirts. I'll just leave such clothes for women over 170cm and who have a model figure. Me and my 167cm tall, "not-so-model-like-figure" are going to wait for other trends which last longer than one season.
Underneath a picture, where vertical stripes look really cool. And I'm sorry if I'm hurting someone with my opinion but many clothes look way better in the magazines than in the fitting room. Unfortunately it is the truth... at least in my case :D


sivulta: http://fashionfinder.asos.com/look-81246

No comments:

Post a Comment