Thursday 22 March 2012

Viidakon tähtöset

Seurailen täältä käsin Suomen arvostettuja ja vähemmän arvostettuja uutiskanavia. Vähemmän vakavasti otettavalta uutissivulta löytyy jo usealta päivältä uutisointia "Viidakon tähtöset"-ohjelmasta. Kaiketi viidakkoon oltiin lähetetty suomalaisia "tähtösiä", jos näiksi voi salarakkaita, entisiä BB-asukkaita tai muuten vain kauneusleikkauksissa käyneitä 25-30vuotiaita naisia nimittää.
Tänään oli saatua juttu aikaiseksi siitä että näiden "tähtösten" piti tappaa kana. Voin kuvitella että nämä naikkoset ovat olleet tekemisissä vain vakuumipakatun kananrintafile-paketin kanssa. Tappamisen makuun oltiin kaiketi päästy kun "oltiin suolinesteessä ja veressä" ja kuulemma aloitusjakso oli "raju". Tällä olettaisin naisten kiljumista ja itkemistä kun kana piti tappaa. Ja itkien päätettiin ketä päättää kanaraukan elämän. Mielummin kana kuin ilman ruokaa, olettaisin.

Mutta hei, reality-televisio etsii uusia "ulottuvuuksia" mutta en usko että tämä miksikään uudeksi "Survivor":ksi kehittyy. Ohjelman jälkeen "tähtöset" himmenevät ja uudet kauneusleikkaukset ja painonpudotus yritykset vievät palstatilan tältäkin ohjelmalta.

No, minä jatkan tässä lopputyön kirjoittamista.


English: They are showing in Finnish television how a bunch of B-listed(rather not even listed) female stars are taken into a jungle and today it was reported in the yellow press how these  "starlets" had to kill a chicken during the first episode. One of the girls was "covered in intestine fluids and blood and she tasted the feeling of killing ". Id say rather the chicken than loose the last fat around the operated boobs, right?

No comments:

Post a Comment