Friday, 11 April 2014

Se halvempi versio

Kirjottelin tuossa jokin aika sitten Zarasta löytämistäni kengistä, jotka olivat kivat mutta aivan liian kalliit. Zara ei myöskään ottanut minuun yhteyttä ja tarjonnut kenkiä ilmaiseksi (harmi!). Tyydyin siis kohtalooni ja aloin etsimään samantyylisiä kenkiä, mutta halvemmalla.

Törmäsin H&M:n nettisivuilla kenkiin, joita kyllä olin katsonut reilu kuukausi sitten. Niissä vaivasi taas hinta, 60€. Jos joku ihmettelee miksi 60€:n kengät ovat mun mielestä kalliit, syy on siinä että täällä Keski-Euroopassa on kenkäliikeketju, Deichmann. Sieltä saa ballerinoja 10-15€:lla, nilkkureita 20-25€:lla ja saappaat irtoavat 30-35€:lla. Ja vaikka  kengät eivät ole nahkaa, ovat kaikki todella kestäviä ja kivannäköisiä. Valitettavasti syksy ja talvimallisto olivat sen verran tylsiä, että en ostanut kuin kaksi paria kenkiä. Tämä on siis vähän siinä suhteessa että pari vuotta sitten raahasin puolessa vuodessa varmaan viisi tai kuusi paria kenkiä kotiin kyseisestä kaupasta!

Palataanpa takaisin niihin H&M:n kenkiin. Huhtikuun ajan H&M:n nettikaupassa saa 25% alennusta kalleimmasta tuotteesta. Eli kengistä saisi 15€ alennusta, valitettavasti H&M:n nettikaupan postituskulut ovat 5,75€, eli tässä lähtee kolmasosa alennuksesta taivaan tuuliin.


Molemmat kuvat otettu hm.com nettikaupasta/ Both pics are from H&M Onlineshop

Taidanpa pyörähtää H&M:ssä huomenna katsomassa jos löydän kyseiset kengät ja pystynkö edes kävelemään niillä (10cm korko on siinä rajalla). Sitten pystyn päättämään myös koon ja värin, en luota noihin nettikauppojen kuviin. Väri ja tuotteen kangas voivat olla todellisuudessa ihan jotain muuta kuin photoshopatussa kuvassa!

I wrote about the high heels I found at Zara some time ago. They looked so nice but unfortunately they were too expensive for me. Zara didn't contact me based on my post (bummer!) so I had to seach a cheaper version of the shoes.

I saw a nice pair of shoes on H&M onlineshop but I wasn't so happy about the price, 60€. This is due to a shoeshop we have here in Austria: Deichmann. You get shoes so cheap, I haven't looked at shoes in other shops. Unfortunately last autumn and this winter was different, Deichmann didn't have any nice shoes to offer so I started to look around.

A bit more about the shoes at H&M. If I order during April, I would get 25% off from the most expensive piece. I would get 15€ off from the shoes, the only problem is that the shipping charge would be 5,75€. So I would only get 10€ off. I think I'll go and check the shoes tomorrow to see if I like them and if I even can walk in them. 

No comments:

Post a Comment