Friday, 23 October 2015

Tukka uusiksi

Ettei tämä blogi muutu ihan matkapainoitteiseksi, päivitetään näitä enemmän arkisia juttuja. Päätin viimein että mun tukka on kasvanut kasvamistaan, enkä ole miettinyt asiaa sen enempää.

No, pari päivää sitten se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Pakko päästä kampaajalle uusimaan letti. Lyhyempi tukka on kivempi, tällä hetkellä perusmeininki on korkea ponihäntä. Etutukkakin ylettyy melkein ponnariin kiinni, aika hävettävää tukanhoitoa täällä päässä.

Mihinkäs muualle nykyihmiset suuntaa inspiraatiota hakemaan kuin Pinterestiin. Vaikka jotkut kertovat miten löysivät kymmeniä hyviä kuvia, mun yli tunnin tulos oli kolme kuvaa. Joista hyväksyin kaksi, koska kolmannessa tukka oli liian lyhyt. Tukka olisi kuitenkin hyvä saada ponnarille. Meinasin jopa värjäyttää tukan kampaajalla vaikka olen vannonut jo ainakin pari vuotta kaupan väripoteleihin (hello, kertavärjäys 4€:a Syossin väripurkilla).

Oikeassa kuvassa olisi mun haluama leikkaus (etutukkaa ei tule, koska se pitäisi leikkauttaa kerran kuukaudessa. Enkä vain jaksa.) ja vasemmassa kuvassa kiva värjäys. Toivotaan että tämä onnistuu!

Hauskaa viikonloppua!

No comments:

Post a Comment