Saturday, 17 October 2015

Ajatuksia kuntosalilta....

Käyn paikallisessa kuntokeskuksessa, jossa pääsee uimaan, kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille. Itse olen keskittynyt viime kuukausina kuntosalilla käyntiin. En pidä itseäni mitenkään superhyvänä kuntoilijana mutta tiedän että painoja pitää nostella sen verran että lihaksissa tuntuu. Silmiini osuu kuitenkin aina naispuolisia henkilöitä (salilta löytyy naisten puoli sillä yleisellä puolella ainaiset katseet häiritsevät yhden jos toisenkin keskittymistä), joiden kohdalla mietin että mitä ihmettä?
(pyydän tässä kohtaa asettamaan ajatusmaailman kohtaan "otetaan teksti huumorilla")

- 1-2kilon käsipainot. Olen itse tutustunut sen verran lihankuntoharjoitteluun että tiedän, että harjoittelun pitäisi tuntua lihaksissa. Silti ne käsipainot vain heiluvat eikä 8 toistoa tunnu kuin ehkä sormissa. Yksi pyöritteli ranteitaan käsipainojen kanssa.

- Vatsalihasten teko. Nopeus vastaa Speedy Gonzalesia ja pääasia kunhan ne kaksitoista toistoa tulee plakkariin. Oletan että niska on kipeänä seuraavana päivänä.

- Jalkaprässi. 20kiloa on aika perus, vastusta ei ole nimeksikään. Eikä se kyllä varmaan tunnu lihaksissakaan.

- Meikit. Osalla porukasta hiki valuu silmiin ja ties minne kun painot ja treeni ovat kohdallaan. Osalla ei sitten tipu tippaakaan hikeä, ettei vaan ripsarit lähde valumaan. Huulipunaakin on muutamalla käytössä.

-Show offs' ja katalogitreenaajat - on se sikspäk ja tukka hyvin. Ja sehän pitää näyttää. Eräs nainen oli tällä viikolla kuin suoraan urheilumerkin mainoksesta. Tukka hyvin, meikkiä naamassa ja kaikki vaatteet mätsäsivät. Sukkia myöten. Tällä kertaa hän jätti sentään paidan päälle eikä treenannut pelkissä urheilurintsikoissa. Tämän sain todistaa muutama kuukausi sitten

Tässä kohtaa saanen sanoa että moni treenaa kyllä ihan oikein salilla, peukut heille. Välillä vastaan tulee vastaan näitä hauskoja tapauksia, joita en varmasti naura yksikseni. Onhan se aika vaikea näin naisena muuttua lihaskimpuksi vaikka käykin useamman kerran viikossa salilla ja treenaa isommilla painoilla.

2 comments:

 1. Mä kyl oon melkein aina meikit naamassa salilla, en siis meikkaa salille menemistä varten vaan meen sinne usein esim. työpäivän jälkeen enkä jaksa erikseen alkaa niitä poisteleen vaan salia varten, kun käyhän sen jälkeen kuitenkin sit suihkussa :D Meilläkin oli valitettavan monia pelkissä urheiluliiveissä treenaavia kesällä salilla ja monilla ei ees ollut kroppa niin timmi, että ois kannattanut...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en itse pysty treenaamaan meikit naamassa, koska saan pyyhkiä hikeä naamalta tosi usein. Siinä olis ripsarit poskilla. Eikä mun herkkä iho oikein tykkää meikin ja hien yhdistelmästä, iho ei hengitä.
   Mun salilla käyvät urheilurintsikka-tsygyt on sentään timmejä. He haluavat oikeen näyttää vatsalihaksensa 😃
   Hauskaa sunnuntain jatkoa!

   Delete