Thursday, 5 February 2015

Viikon parhaat - tähän mennessä

Tämä viikko on ollut tähän asti melkoisen tapahtumarikas.

Maanantaina lukitsin itseni ulos. Ajoin auton talliin (talli pitää avata kotiavaimella), menen rappukäytävään ja ulos talon etuovesta (postilaatikot ovat meillä talon ulkopuolella). Samalla hetkellä kun kuulen oven menevän lukkoon, tajuan että jätin kotiavaimet auton keskikonsoliin. Autonavaimet minulla oli kyllä kädessä. Onneksi yksi naapureista oli kotona ja päästi minut takaisin sisälle. En hakenut enää sinä päivänä postia. Harkitsen vakavasti autotallinoven kauko-ohjaimen ostamista.

Muumitalomukit Anttilan nettisivuilla mainostettiin uusia Muumitalomukeja alennushintaan. Vanhukset kävivätkin sunnuntaina Anttilassa. Mukit olivat loppuneet heti ja alennushintakaan ei ollut voimassa. Tilasin yhden mukin itselleni ja yhden siskolle, mukit olivat Anttilassa jo maanantaina. Good service!

Kuva/Pic: Google

Tiistaina unohtui lompakko kotiin. Eipä tarvinnut käydä kaupassa töiden jälkeen, eikä kukaan kysynyt ajokorttiakaan.

Sia: Elastic heart. Biisistä viis, musiikkivideo on aivan mahtava. Jäin ihan sanattomaksi kun katsoin videon ekaa kertaa, niin paljon tunteita ja taiteellista ilmaisua. Enkä ole varma ymmärränkö taidetta....Lumen määrä Onneksi en mene Suomeen helmikuussa. Täällä on tullut niin paljon lunta ja ulkona on kylmäkin (auton mittari näytti maanantaina -9,5 ja tiistaina -11,5) että eipä tarvitse metsästään talvisia maisemia ja lämpötiloja! Auto on vain muuttanut väriä valkoiseksi kuivuneen suolan takia.

Herkuton helmikuu on alkanut hyvin. Tänään, Runebergin päivänä, on poikkeustila. M:lla on myös synttärit tänään. Tein eilen Runebergin torttujen lisäksi mutakakun. Kakun resepti on Fazerin sivuilta, Runebergin torttujen ohjeen löydät täältä.

Seisominen kun istuu töissä päivän ja illan koneella (se pieni lisäduuni on syönyt kaiken mun vapaa-ajan) on seisominen melkoista herkkua.

Hampaasta irtosi pala Myönnän, nakerran välillä kynsiäni. No, tällä kertaa kun yritin nakertaa, etuhampaasta lähti palanen?! Pienen paniikkikohtauksen jälkeen - ajattelin että näytän NHL pelaajalta jolta puuttuu etuhammas kokonaan - sain ajan hammaslääkärille seuraavaksi päiväksi. Homma hoidettu ja taas voi hymyillä!

Kuva/Pic: Google


Olohuoneenpöydän tuunaus olohuoneenpöytä on aina näyttänyt hieman tylsältä. Ostin parit pikkusälät yhteensä 20€:lla ja johan olkkariin tuli ihan toisenlainen fiilis. Tästä voisinkin tehdä postauksen, sain nimittäin idean Pinterestistä.

This week....
- I've locked myself out of our house - thank God one neighbour was there to let me in. 
- I got the new Muumimug for a really cheap price, this is going to be my first Muumimug. 
- I forgot my wallet at home. Well, I didn't want to go grocery shopping anyways and no one wanted to see my driving license
- I fell in love with Sia's new music video "Elastic heart"

- I love that it's quite cold here and there is a lot of snow
Sweet-free-February has started well. 
- Standing is awesome; when you sit at work the whole day and then work on extra stuff at home with your laptop

- A piece of tooth went missing: I lost a piece of a tooth yesterday. After a small panic attack, I thought I looked like one of NHL players who is missing their front tooth, I went to the dentist today and got it fixed
- 20€ for making the couch table look nice. A plant here and some small stuff here - it should be worth a post.

No comments:

Post a Comment