Sunday, 1 February 2015

Herkuton helmikuu

Muistaako joku teistä minun edellisen yrityksen olla tekemättä jotain? Kyse on tietenkin surullisen kuuluisasta "en-osta-mitään-maaliskuu". Sehän päättyi näin. No, kokeillaan tätä nyt uudestaan.

Kohteena on minun rakastamani herkut. Olen siinä mielessä hyvin liikkeellä että tiedän että jos ostan jotain hyvää kotiin, se on tuhottu alta aikayksikön. Siihen ei auta mikään, ihan kuin se keksipaketti tai suklaalevy huutaisi minun nimeäni siellä kaapissa. No can do, ne on syötävä. Että ne vaan lopettavat nimeni huutamisen. Onko tuttu tilanne kenellekään?

No, tässä on joulusta lähtien tullut syötyä vähän kaikkea hyvää. En sano että aion lopettaa makeisten syömisen kokonaan, mutta kai sitä nyt voisi yrittää. M on täysillä mukana, hänellä on selkärankaa. Minä olen se, joka jo kolmantena päivänä laittaa viestiä ja kysyy "käyn kaupassa, tuonko jotain hyvää?". Ei ole kyse hedelmistä tai mistään muusta terveellisestä. Hyvä tarkoittaa samaa kuin suklaalevyä tai keksipakettia. Kesällä jätskistä. 

Mutta yrittänyttä ei laiteta, kuka tietää vaikka minäkin huomaisin että en tarvitse niin usein karkkeja. Että "sokerihumalan" saisi vaikka hyvästä pirtelöstä tai appelsiineista. Jotka ovat muuten tällä hetkellä tosi maukkaita. Ainakin meidän ruokakaupassa. 


Kuva/Pic: Google

Can some of you remember that time, when I tried to forbit something from myself? I'm talking about my "do-not-buy-anything-March". And it ended like this. Well, I'm giving this thing another shot.

I'm talking about sweets. And boy, do I love sweets. If I buy something good to take home with me, it is gone in a matter of minutes. As if the chocolate bar or cookies package would scream my name... "Eliiiisaaaa, eat meeeee!" So in order to stop them from calling my name, I have to ear them. Is this problem known to anyone else?

Since Christmas I have been eating alot of sweet stuff. I'm not going to try to stop eating sweets for good, I'm rather trying to take a break from them. M is totally with me, he really wants to do this. I'm the one who send a message on the 3rd day: "I'm going to buy some groceries, should I bring something really good?". Really good translates into chocolate or cookies. During summer it's all about icecream.

But who knows, even if I won't be "sweet-free" for a month, I could realize that I don't have to eat sweets that often. That I'd rather dring a smoothie or homemade orangejuice (check my Instagram [elisa_annamari] for that). Oranges taste really good now. At least the ones I buy from our supermarket.

No comments:

Post a Comment