Thursday, 8 May 2014

Tune in Thursday

Saanen taputtaa itseäni olalle, "hienoa Elisa, sinä muistit kirjoittaa torstaisen musiikkipostauksen. Saat olla ylpeä itsestäsi!". 
Sitten asiaan, täältä tulee sellainen Suomi-musapläjäys että oksat pois. Katselin eilen telkkarin välityksellä Youtube:sta videoita. M ei korvaansa letkauttanutkaan, kuulipahan yhdestä biisistä sanan "Instagrammii" ja huusi heti "hei, Instagram". Vaikka tähän ei nyt mitään sen ihmeellisempää kielitaitoa tarvitsekaan. Lähinnä kysymys on meidän omasta i-säännöstä. M yrittää aina, siis AINA, vääntää saksalaisesta sanasta suomalaista lisäämällä sanan loppuun kirjaimen i. Tämä on toiminut usein. Esimerkit jätän toiseen kertaan.

Tässä se pläjäys kerrakseen, tänään illalla jaksan ehkä katsoa sivusilmällä Euroviisuja. En mä niistä Suomen pojanklopeista niinkään ole kiinnostunut, en ole edes kuullut heidän biisiään. Lähinnä se Itävallan ehdokas on se, jonka haluan nähdä. Drag Queen kerrakseen. Minä tykkään Drag Queeneistä, tuolla Conchitalla on parempi kroppa kuin suurimmalla osalla naisista yleensä. Ja hän vetää roolinsa loppuun asti. On hienoa että osalla meistä on tuollainen määrä itseluottamusta.

Tässä tämän viikon biisit


Kaija Koo - SupernaisetKristal feat. Mikael Gabriel - vihdoin vapaa
(video on tosi huono, biisi on onneksi tosi hyvä)


Uniikki - Pätkätöis
(tämäkin on tullut postattua aiemmin mutta löysin tän biisin "uudestaan")
Juha Tapio - Aito rakkaus

No comments:

Post a Comment