Monday 5 May 2014

Halloumi

Kokeilin viime viikolla elämäni ensimmäisen kerran halloumi-juustoa. Olin kuullut että kyseisen juuston ei pitäisi olla niin pahaa. Ja eihän se lopulta pahaa ollutkaan, vain hirveän suolaista. Sain siskolta vinkin ensi kerraksi että juustoa pitäisi liottaa vedessä vartin verran. Siten suurin osa suolaisuudesta on poissa. Salaatti oli muuten todella hyvää, ostin salaattia (meiltä saa salaattia annospusseissa eli ei tarvitse alkaa veitsen kanssa heilumaan). Sekaan heitin paprikaa, avokadoa ja melonia. Vähän oliiviöljyä päälle ja voilá, salaatti on valmis.

Last week I tried halloumi- cheese for the first time. I have heard that this cheese is good. In the end it didn't taste that bad, it was just really salty. I got a tip from my sister to put the cheese in water for a while. This way it should loose most of the salt. The salad was really good and easy to make. You can buy salad bags here, no need to chop the salad. I mixed paprika, avocado and melon to the salad.  A little bit of olive oil and voilá, salad was ready.





Onko teillä kokemusta halloumi-juustosta? Voisiko tätä juusto käyttää jotenkin muutenkin kuin vain salaatissa?
Have you eaten halloumi cheese? Can I use this cheese for something else than salad?

No comments:

Post a Comment