Friday, 9 May 2014

Finlaysonin Iltamuumi-pussilakanat

Huomasin että Anttilan nettikaupassa ovat "Merkkipäivät" meneillään. Tänään huomasin että KAIKKI pussilakanasetit ovat -40% (tarjous voimassa 18.4. asti). Olen kuukausia kuolannut Finlaysonin Iltamuumi- ja Loitsu(keltaisena)-settejä. Jälkimmäistä ei ollut Anttilan nettikaupassa tarjolla, joten tilaukseen lähti Iltamuumi-pussilakanat. Alennukset olivat melkoiset ja toimituskulut olivat pyöreä nolla euroa kun pussilakanat toimitetaan Salon Anttilaan!
One finnish store has currently sale days. Today I saw that all bedsheets were -40%. I've had a couple of bedsheet sets from Finlayson on my mind for many months. The other one was not available on the online shop so I went with "Evening Moomin"- bedsheets. I can't wait till I get my hands on them!


Kuva täältä / Pic here
Kesäkuun lopussa me kääriydytään näihin mustavalkoisiin lakanoihin, pussilakanat odottavat siihen asti vanhempien luona.
We are going to sleep in these sheet end of June. Until then they are going to wait at my parents place.

ps. kuten ennenkin, en mainosta Anttilaa. En tienaa mitää blogillani, muuta kuin hyvää mieltä itselleni. Ja toivottavasti jollekin muullekin :)

No comments:

Post a Comment