Thursday, 27 March 2014

Tune in Thursday

Tämä todellakin tapahtuu että saan postattua tämän jutun torstaina! En perusta ajastettuihin postauksiin, mielestäni näistä postauksista puuttuu se tietty "jokin" jos ajastelen puolet postauksista. Tämä kylläkin aiheuttaa sen että postailen yleensä eniten viikonloppuisin kun mulla on oikeasti aikaa kirjoittaa ja keskittyä eri aiheisiin.

Ehkä te jaksatte kuitenkin välillä kurkkailla tänne ja lukea mun höpötyksiä.

Mutta nyt musiikin pariin! Nyt tulee pitkä lista Disco Ensemble- bändin biisejä. Olin salilla ja kaikki soittolistalla olevat biisit olivat jotenkin hirveän ponnettomia. Muistin että Disco Ensemblen biisit ovat super-meneviä ja saan niistä aina hyvän fiiliksen. Muistan erään Ruisrockin jossa heiluin hullun lailla eturivissä kun pojat soittivat! Eli tässä tämän viikon soitetuimmat biisit 


It really happened that I'm posting "Tune in Thursday" on a Thursday. I don't like to time my posts, I feel there is something missing if I just preset half of my posts. Unfortunately this results to the fact, that most of my posts come out during the weekend. 

Maybe some of you can still check my blog and read all little thoughts that go through my head

Let's get to the music! A long list of Disco Ensemble songs. I was at the gym and I didn't like any of the songs on my playlist. Then I remembered that the songs from Disco Ensemble are really great for working out. So here are the most played songs of the week.


Disco Ensemble - Bad luck charm

Disco Ensemble - White flag for peace

Disco Ensemble - Protector

Disco Ensemble - We might fall apart


No comments:

Post a Comment