Wednesday, 5 March 2014

Cirque du Soleil

Olin parisen vuotta sitten katsomassa ensimmäistä kertaa Cirque du Soleilia täällä Salzburgissa. Ajankuluksi surffailin reilu viikko sitten Itävallan lippupalvelun sivuilla ja satuin näkemään, että Cirque du Soleil on tulossa taas tänne päin! Katsoin heti että missä ja milloin. Hinta oli se odotettu, 50-80€. 
Ei muuta kuin matkaseuraa kalastelemaan. Ensimmäisenä listalla oli tietenkin M. Yllättävää kyllä hän ei vastustanut ajatusta. Matkaseura: check!
I saw Cirque du Soleil for the first time a couple of years ago here in Salzburg. To kill time, I surfed the internet page of the Austrian ticket shop. I happened to see that Cirque du Soleil is coming to Austria! When, where and how much???? 
Next point, who to take with me. First on the list: M. Surprisingly, he wasn't against the idea to go to see Cirque du Soleil. Travel company: check! 


Sitten se että milloin mentäisiin. Toukokuun loppu tuntui hyvältä ajalta, ja päädyimme seuraavaan ratkaisuun: sunnuntaina Wieniin ja yöksi hotelliin. Sunnuntai iltana mennään katsomaan Cirque du Soleil ja maanantai töistä vapaaksi ja shoppailua Wienissä. Maanantai illalla takaisin kotiin ja tiistaina taas töihin. En malta odottaa että toukokuun loppu tulee ja päästään pienelle viikonloppureissulle!
The next question: when should we go? End of May feld good and we decided to go with the following plan: we'll drive to Vienna on Sunday morning and stay one night at a hotel. On Sunday evening we would go and see the show, take the Monday off and enjoy Vienna! On Tuesday it would be time to get back to work then. I just can't wait :)

Cirque du Soleil Kooza kertoo tarinaa melankolisesta vaeltajasta, joka etsii paikkaansa maailmassa. En malta odottaa! 
Cirque du Soleil Koozy tells a story about a melancolic wanderer, who is searching his place in the world. No comments:

Post a Comment