Friday, 3 April 2015

Hyvää pääsiäistä

Kuten moni muukin, toivotan kaikille hauskaa pääsiäistä! Aurinkokin paistaa tänään, koko alkuviikon on vain satanut (vettä ja lunta), ukkostanut ja tuullut ihan hulluna. Aurinko on mukavaa vaihtelua.

Tässä taas kerättynä viikon parhaat:

- Maanantaina tulikin jo siskon luokse uudet Shock Absorber-urheiluliivit. Näistä ja muutenkin urheilusta yritän kirjoitella pääsiäisen pyhinä. Intoa löytyy, ainakin joka toinen viikko

- Keskiviikkona ei ollut niin hyvä fiilis kun katsoin ikkunasta ulos ja ulkona satoi... LUNTA! Olin pakannut viikkoa aikaisemmin talvitakit kaappiin, enkä kyllä ottanut niitä uudestaan käyttöön. Paksumpaa villatakkia vain päälle ja kevättakki niskaan.

- Tulppaanit olivat melkein loppu normiruokakaupasta. Menin toiseen ja unohdin jo matkalla, minkä värisiä tulppaaneja olin edes ostanut edellisestä kaupasta. No, tulipa ostettua kaksi kimppua saman värisiä tulppaaneja. 


- Samana päivänä taivaalta tuli kaikkea veden, lumen ja rakeiden väliltä. Eniten yllätyin kun auringonpaiste muuttui parissa sekunnissa raekuuroksi. Kevät taisi lähteä pääsiäislomalle niinkuin kaikki koululaiset Itävallassa

- Tein eilen porkkanakakun. Ensimmäistä kertaa elämässäni. Jos se osoittautuu hyväksi, lupaan linkittää ohjeen ja kuvia kakusta.

- Minulla olisi ollut tänään palkallinen vapaapäivä uskontoni perusteella. En ole nähnyt kirkon sisäseiniä sitten rippikoulun (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta), joten totesin että menen mieluummin töihin kuin jään kotiin pyörittelemään peukaloita.

- Täällä ei syödä pitkäperjantaina lihaa. Aion mennä kuitenkin syömään iltapäivällä kebabin.

- Mietin että tekisinkö mämmiä. Vai onko tämä vain tälläisen ulkosuomalaisen päähänpisto? Siinä menisi kuitenkin puoli päivää...


Höpöttelyjeni saattelema....

Hyvää pääsiäistä kaikille tasapuolisesti!No comments:

Post a Comment