Sunday, 30 November 2014

Uusi takki

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11253975/?claim=g9xxafezx87">Follow my blog with Bloglovin</a>

Black Friday on näköjään rantautunut melko tehokkaasti myös tälle puolelle Atlanttia. Eipä täällä tainnut kukaan tapella niin kuin USA:ssa (Briteissä kyllä tapeltiin alushousuista, Youtube-video täällä) mutta eilen ainakin moneen oli tarttunut ostohulluus. Todistin tätä itse, sillä kävin kiertämässä sisustusliikkeet ja ostoskeskuksen ensimmäistä ja viimeistä kertaa ennen joulua.

Sain perjantaina lähemmäs kymmeneltä eri nettikaupalta sähköpostia. "Black Friday", "perjantaista sunnuntaihin", "kaikki tuotteet alennettu". Yksi kauppa mainosti -20%  alennusta"vain perjantaina". Tänään sain samaiselta vaatekaupalta sähköpostia "Cybermonday starts early. Kaikki tuotteet -20%". Markkinointi toimii ja kassat kilahtavat. Vaikkakin nykyään kylläkin voidaan sanoa että kortteja höylätään. 

Itse olin katsellut jo jonkin aikaa Mangon erästä takkia. Olen miettinyt pitempään että ostaisin paksun talvitakin. Koska kävelen viikolla vain autolta töihin, ei paksulla talvitakilla ole niin paljon käyttöä. Joten päädyin villakangastakkiin. Mangossa on vielä tänään kaikki tuotteet -30%, käykää tsekkaamassa nettikauppa. Minä lähden leipomaan pipareita ja käymään joulumarkkinoilla. Vaikka lumesta ei ole tietoakaan.

Black Friday seems to have landed also on this side of the Atlantic. Going crazy because of the sales made some people in Salzburg a bit crazy, but I saw a video from UK where some ladies were seriously fighting over underwear. Check the Youtube video from the beginning of the post under "täällä". Yesterday I went shopping for the first and the last time before Christmas.

On Friday I got almost ten E-Mails from different online shops. "Black Friday", "everything on sale". One shop wrote "-20% only on Friday". Today I got an E-Mail from the same online shop with this text "Cybermonday starts early. All items -20%". Marketing gone wrong, in my opinion. But people fell for it and the shops are happy.

I've been looking at one jacket from Mango. I thought about buying a really warm one but I really don't need one. So I bought this one. Everything is on sale on Mango online shop, -30%. Check it out if you haven't already spent too much money on this Black Friday weekend :)


Kuva/Picture www.mango.com

No comments:

Post a Comment