Tuesday, 2 December 2014

Alennusmyyntejä odotellessa - osa 1

Minulla on katse jo alennusmyynneissä. Kuten tuosta sivupalkista näkyy, shoppailen budjetilla. Yritän kuitenkin aina löytää parhaimmat tuotteet hyvään hintaan ja mietin monesti tarvitsenko jotain vaatekappaletta oikeasti.

Luin aikoja sitten netistä artikkelin, jossa haastateltiin Louise Roeta. Hän sanoi että jokaisen tulisi miettiä kolme vaatekokonaisuutta, johon uusi vaatekappale sopii. Jos et saa kasaan kolmea eri kokonaisuutta, jätä vaatekappale ostamatta. Aika hyvä sääntö, eikö? Vaikka itse olen alkanut käyttämään tätä periaatetta vasta viimeisen vuoden aikana.

Kaappi on täynnä kaikkea, mutta silti sieltä puuttuu vaikka mitä. Every womans' problem, right? Sovelsin jokunen aika sitten ostoslistaa, jolle listasin tietyt "puuttuvat" vaatekappaleet. Tämä lista on hävinnyt aikoja sitten. Eli se siitä. Huomaatteko jo miten lipsun hyvistä ideoista alta aikayksikön? 

Eniten taidan odottaa että saisin nämä Eccon nilkkurit alehintaan:Suuntaan jouluviikoksi Suomeen ja toivon että reissu Helsinkiin ja Turkuun tuottaisivat tulosta ja löytäisin juuri nämä nilkkurit todella halvalla. Tai Boozt.com:sta tai ecco.at:n nettikaupasta. Olen ehkä hieman ale-hullu. Kun en minä mitään niin palavasti tarvitse että maksaisin siitä täyden hinnan. Eikä kuukausipalkkani riittäisi ikinä alkuperäisiin Acnen-nilkkureihin, joiden hinnalla saisin nämä Eccon kengät kolmessa eri värissä. Ja voisin vielä ostaa nahkasaappaat. Ja silti pääsisin varmaan vielä juomaan kahvit ja syömään kakkua Hotel Sacherin kahvilaan.

My eyes are on these Ecco shoes. Waiting that the sale starts. I'm going to Finland for Christmas and I'm hoping that my trips to Helsinki and Turku will result to me having these shoes. With a sale-tag on them. I'm a big crazy when it comes to sales, and shopping. But still, shopping on a budget is fun. But always remember to combine the new piece of clothing with at least three outfits. If you can't find them, forget that piece of clothing you wanted to buy. Better ones will come along.

No comments:

Post a Comment