Friday 7 November 2014

Moccamaster

Luin tuossa jokin aika sitten (okei, kuukausia), että Nespresso avasi liikkeen Helsinkiin. Nespresson liike/liikkeet ovat olleet täällä jo ainakin siitä asti kun minä muutin tänne.

Ja saanen sanoa ihan oman, rehellisen mielipiteenä kapselikahveista. Ne maistuvat ihan kamalalta. Siinä, sanoinpa (tai no kirjoitin) sen. Edes sokeri ei auta asiaa.

Tästä johtuen meidän kotoa löytyy suodatinkahvinkeitin. AEG:n halpiskahvinkeitin, joka on röhkinyt ja rohissut viimeisen kuukauden ajan. Puhdistamme keitintä sitruunahappo-vesisekoitteella, mutta silti kahvinkeitin pitää ihmeellistä ääntä.

Tekosyy tai ei, minä halusin uuden ja kauniin kahvinkeittimen meidän keittiöön. Ja mitäs muuta suomalainen kahvinlitkijä rakastaa kuin Moccamasteria! Okei, mummolla oli Moccamaster (väri on vain unohtunut, mutta muistan kahvinkeittimen tarkan paikan), vanhemmilla on keittiössä Moccamaster ja systerilläkin on samanlainen.

Tänä viikonloppuna saankin oman Moccamasteirini. Melkein kotiinkuljetettuna Suomesta! (kiitokset siskolle ja hänen miehelleen). Sieltä on tulossa parit muutkin jutut, niistä kirjoittelen sitten toiste).

p.s. Blogi hiljaisuus loppui taas. Ei kiinnostanut kirjoittaminen mutta kun huomasin ihmisten lukevan mun blogia, päätin jatkaa. Ehkäpä jopa pidemmän aikaa

I just hate capsule coffee, no matter how much sugar I put in it. Our old coffee maschine has started to make some interesting noises. Maybe an excuse but it is a good reason to buy a new coffee maschine. Moccamaster is coming to us, on Sunday. Some other stuff also, but I'll write about those some other time.

p.s. Blog is active again. Had no interest during the last months but since I saw that people actually read my blog I think I'll continue. Hopefully for the long haul.


Kuva/pic gigantti.fi, vaikka keitintä ei sieltä ostettukaan

No comments:

Post a Comment