Wednesday 16 July 2014

Viikon herkku

Herkkupeppu ilmoittautuu taas paikalle! Koska ihoni on vammaillut viimeisen viikon, koitin olla syömättä herkkuja. Onnistuin siinä, kolmen päivän ajan. Eikä kutina kaulassa helpottanut. Syytän uutta ihovoidettani tai Lorealin BB-voidetta, jonka kiikutin kotiin viikko sitten. Iho saa luvan rauhoittua ja sitten kokeilen uudestaan. Mutta enpä kuluta teidän aikaa kertomalla iho-ongelmistani. 

Palatakseni takasin viikon herkkuun ja herkkupeppuun (eli siis minuun), oli aika avata kolmas Fazerin levy. Suomi-loma siintää jo parin viikon päässä, joten varastojen tyhjennys on paikallaan. Ostin viime reissulta yhden levyn perus-Fazeria, yhden levyn hasselpähkinärouhetta ja yhden levyn mustikkajogurtticrispiä. Hasselpähkinärouhelevy osoittautui lieväksi pettymykseksi. Se on hyvää jos levy on ollu jääkaapissa pitempään, eikä suklaa ole niin höttöä. Hasselpähkinärouhetta oli liikaa mun makuun.

Mutta tuo mustikkajogurtticrisp. Huhheijaa että se on hyvää! Me avattiin suklaalevy eilen työpäivän jälkeen (jo se, että selvisimme maanantain työpäivästä oli tarpeeksi hyvä syy syödä suklaata) ja otettiin molemmat palat suklaata. Siinä me sitten maisteltiin, mussuteltiin ja annettiin arvio. 

Hyvää oli ja tätä suklaata pitää ostaa elokuussa. 

Ehkä jopa kaksi levyä? 

p.s. herkkuilu jatkuu loppuviikosta. Meinasin tehdä nopean omenapiirakan ja tietenkin jaan tämän superhelpon reseptin teidän kanssa!



My sweettooth aches. Since my skin got some weird allergic reaction, I stayed away from sweets for a week. Oh well, three days. If you need to know. Itching didn't stop so I figured it was not due to the sweet stuff I ate. But enough about my skin problem.

The week sweet is of course, what else than Finnish chocolate! The third Fazer chocolate bar. We are going to Finland in less than three weeks so it is time to eat the reserves we have in the kitchen cupboard. 
The last one waiting to be eaten is one of the new flavors, blueberrycrisp. And may I say, goddamit is that chocolate good! We opened the bar yestay after a hard days of work (just the reason that it was Monday and we finished work, was enough to eat some chocolate). So we took a couple of pieces, ate them, evaluated and gave our verdict. 

It was really good and that we have to buy this chocolate in August.
Maybe even two bars?

ps. My sweet tooth gets to have a nice week since on the coming weekend I'm going to make a super easy apple pie. And of course I'll let you guys know how to make such a pie!!



No comments:

Post a Comment