Thursday 20 February 2014

Takaisin linjoilla

Niin se loma meni, viikko Suomessa on ohi ja töihinkin on palattu. En nyt sanoisi että lomaviikko oli kamalan talvinen, pääsin sentään jonkun verran ulos ja sain vain nautittua ajasta Suomessa. Kävin Turussa moikkaamassa Aidaa ja suuntasin myös Raumalla moikkaamaan siskoani. Ehdinpä käymään Loimaalla moikkaamassa hyvää ystävää, tästä kirjottelen toiste. Loppuajan olinkin sitten ihan vaan Salossa.
Holidays are over, I'm back in Salzburg and at work. I can't say that my holiday week was a winter holiday but at least it did only good to me. I went to Turku and also to Rauma where my sister lives.

Pitää tässä hieman hehkuttaa Wiklundin hyvää palvelua! Minulla on todella ongelmallinen iho. Olen etsinyt pitkään hyvää kasvovoidetta ja naamanpuhdistusainetta. Kaikki rasvat alkavat ärsyttämän viikon jälkeen. Selitin Wiklundin tököttipuolen naiselle ongelmani ja sain testerit Cliniquesta.
I have quite a problematic skin, I had acne a couple of years ago and my skin starts to react badly after a week since I start to use a new cream. I went to Wiklund in Turku, got really good service and went home with a couple of testers from Clinique.

Pienet testerit on käytetty, naamanpuhdistusaine jäi äidin käyttöön sillä se kuivatti mun ihoa ihan liikaa. Aion tilata nuo kaksi rasvaa, 3 Step moisturising creme ja Moisture surge intense, netistä. Kunhan löydän halvimman nettikaupan. Tähän menessä halvin vaihtoehto on 40% halvempi kuin Suomessa olevian purkkien hinta!
I've used the testers, and I'm gonna order two cremes that I got: 3 Step moisturising creme and Moisture surge intense.

Käytiin Turussa myös Pancho Villassa syömässä ja ruoka oli tosi hyvää. Mä valitsin hampparin ruisleivällä ja ranskalaiset. Ruokaa oli ihan liikaa mutta voin suositella ravintolaa lämpimästi, oli tosi hyvää!
We also went to Pancho Villa restaurant in Turku and the food was really good. I ate a burger with dark rye bread and homemade fries on the side. It was a bit too much but as I said, it was really good!



Eka viikonloppu jatkui Raumalla, sunnuntaina käytiin kävelyttämässä ponia ja sen jälkeen käytiin agilityä treenaamassa.
Sain uuden kaverin Elmosta, alaskanmalamuutista. Hänellä oli painoa kevyet 48kg mutta hän oli aivan ihana nallekarhu!!
During my stay at Rauma, we went for a walk with a pony and went to a agility training! I made a new friend, Elmo. He weighs 48kg and is an Alaskan Malamute. He was so easy going and like a big teddy bear!

Cenni oli aika energinen, jäiset tietkään eivät olleet oikeen optimaaliset / Cenni was quite energetic

Sinna ei sitten MILLÄÄN malttanut odottaa omaa vuoroaan / Sinna just couldn't wait for her turn

Elmo!!

Postailen teille mun uusista kudotuista sukista ja lankaostoksista viikonloppuna. Ostelen aina Suomessa käydessä lankoja, Suomessa värit ja laatu ovat mun mielestä parempia kuin täällä.
I'll make a post about the socks I knitted and the yarns I bought. I always buy the knitting yarn from Finland since I like the colours and quality.

No comments:

Post a Comment