Friday, 29 April 2016

Toukokuun haaste

Kohta se alkaa, nimittäin toukokuu. Viimeinen kevään kuukausi ja sitten onkin jo KESÄ. Vaikka itsellä kesä taitaa rajoittua viikonloppuihin, sillä luvassa on vain muutama pidennetty lomaviikonloppu. Loppuvuoden lomasuunnitelmia yritän raottaa tulevien viikkojen aikana.

Nyt olisi tiedossa pieni haaste toukokuulle. Itselleni ongelmana on aina ollut hieman holtiton rahankäyttö vaatteiden ja kosmetiikan suhteen. Kaapeissa on ties ja mitä mutta silti aina uuden kauden alkaessa tulee sanottua aina se sama lause: "Eihän mulla ole täällä mitään päälle pantavaa!". Enkä usko olevani yksin.


Huonoja ostopäätöksiä olen yrittänyt vältellä jo pitempään ja oikeasta hylännyt vaatteita, jotka eivät alusta asti tuntuneet oikeilta. Silti olisi taas hyvä mennä itseeni ja haastaa itseni.

Nimittäin luvassa olisi toukokuu ja shoppailukielto. Viime kuukausina olen kuluttanut rahaa kosmetiikkaan niin Prahassa, Suomessa kuin täällä Itävallassakin. Ja kyse ei ole muutamasta kympistä, vaikka kuinka yritän uskotella itselleni että tarvitsen jokaisen pullon ja tököttipurkin, jonka olen kiikuttanut kotiin asti. 

Nyt siis yritys on kova, katsotaan milloin homma menee mäkeen. Muistin nimittäin juuri että hoitoaine loppui ja sitä olisi vähän pakko ostaa... onneksi toukokuu alkaa vasta sunnuntaina :D

It's time for a little challenge. No shopping for the whole May. I will exclude cosmetics which I actually need but I am hoping I will survive the month without buying any clothes or cosmetics. Keep your fingers crossed that I will succeed. 
Unfortunately, I just realized that my conditioner bottle is empty and I really need to buy a new one. Well, May starts on Sunday so I still have a couple of days.


No comments:

Post a Comment