Wednesday, 16 March 2016

Tällä hetkellä luen...

Kun sitä kerran sanoo, että olisi kiva saada suomenkielisiä kirjoja luettavaksi niin ennen kuin huomaatkaan, yöpöytä on täynnä kirjoja.


Näin kävi minulle ennen joulua ja alkuvuodesta. Nyt tuolla odottaa yli kymmenen kirjaa, jotka yritän lukea tämän vuoden aikana. Eikä auta paljoakaan että tilasin uuden kirjan viikko sitten. Kyse on todella helposta luettavasta, nimittäin Khloe Kardashianin kirjasta. Nyt joku sanoo "höpöjä höpöjä" mutta pitää todeta että olen päässyt sisäisesti niin paljon positiivisempaan suuntaa että tälläinen "elämäntapakirja" tuo paljon hyviä ideoita arkeen.Tällä hetkellä luen neljää(!) kirjaa samaan aikaan:

Stieg Larsson: Pilvilinna joka romahti
Khloe Kardashian: Strong looks better naked 
Jo Nesbo: Suruton
Ilkka Remes: Jäätyvä helvetti

Mitä kirjoja te luette tällä hetkellä? Onko yhtä ylitse muiden?


Well, as a finnish person living abroad, I really like to keep up my mother language and therefore I really like to read books in finnish. After saying this outloud to my relatives, I ended up with over 10 books which are now waiting at my nightstand. Two weeks ago I ordered the new book from Khloe Kardashians and I really like it since it is so easy to read. And it helps me to keep positive - who wouldn't want to read such a book??

I'm currently reading four (!) bookes:

Stieg Larsson: The Girl who kicked the hornets' nest
Khloe Kardashian: Strong looks better naked
Jo Nesbo: Sorgenfri
Ilkka Remes: Jäätyvä helvetti (currently only available in Finnish)


Which books are you currently reading? Anything to recommend?

2 comments:

  1. Tuo Stalinin lehmät oli ainakin omasta mielestäni lukemisen arvoinen teos! :) Tällä hetkellä itsellä on lukuvuorossa Sophie Kinsellan Salaisuuksia ilmassa ja alku on ainakin vaikuttanut lupaavalta. Harvemmin tulee luettua tuollaista ns. hömppää, yleensä vähän enemmän draamallisempaa ja Agatha Christien salapoliisiromaanit on myös ihania.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen lukenut yhden Kinsellan kirjoista, oli ihan kiva luettavaa. Tykkään itse ruotsalaisten kirjailijoiden kirjoista. Aika ei vaan meinaa riittää kaikkien kirjojen lukemiseen! ;)

      Delete