Thursday, 24 March 2016

Sephora shopping list

Huomenna aamulla lähdetään huristelemaan Prahaan, tiedossa on lyhyt pääsiäislomapyrähdys. Palaamme takaisin jo lauantaina, koska sunnuntaina ja maanantaina monet paikat ovat kiinni ja ihmiset rauhoittuvat pääsiäisen viettoon. Itävallassa ei tosiaan pitkäperjantai ole pyhä, hain itse vapaata suomalaisen seurakunnan todistuksella. Pitkäperjantai on ainoa pyhä koko vuonna, jonka evankeliset saavat vapaaksi erikoisluvalla. Mitä sitä siis yhtä palkallista vapaapäivää tuhlaamaan...

En ole itse käynyt koskaan Prahassa, joten menen sinne ilman sen suurempia odotuksia. Moni siellä käynyt on todennut, että kaupunki on verrattavissa Budapestiin ja Wieniin. Katsotaan miten käy, perjantaiksi luvataan hieman aurinko ja lauantaiksi pilvistä keliä. Kunhan ei vaan sada vettä!

Ainoa minne on ihan pakko päästä, on Sephora. Olen ehkä hieman internetin uhri ja odotin kuin kuuta nousevaa viime vuonna, että pääsen Sephoraan New Yorkissa. Joutusin ehkä hieman pettymään kun hinnat olivat aika samat kuin meillä. Tästä viisastuneena keskitynkin tällä kertaa täsmäostoihin ja koitan saada käsiini tuotteita, joita meiltä ei saakaan.Urban Decayn tuotteita on hypetetty niin paljon että nyt taitaa viimein olla aika ostaa kyseisen merkin tuotteita. Olen jo jäljessä jälkijunastakin...

Too Facedin ripsari tuntui aika lupaavalta, etsin halpisvaihtoehtoa Diorin Diorshow-ripsariin, ehkä tästä tulisi uusi lemppari.

Anastasian tuotteet pyörivät kaikkialla ja haluaisin kokeilla tuota kulmakarvakynää, nykyään käytän Lumenen kulmaväriä joka tuntuu kuitenkin ehkä hieman liian tummalta.

Glamglow:n suhteen olen pihistellyt ja miettinyt, onko tuo purkki nyt sitten oikeasti sen arvoinen. Ehkä tällä reissulla kategorioin ostoksen "tuliaiset itselleni", vaikka noita naamioita saisi kyllä ihan Salzburgistakin. Vikana Sephoran omat maskit, joita hamstraan satavarmasti! Näistä tulee niin ihana kylpyläfiilis ja tehokkuus on todella hyvä hintaan suhteutettuna.

Kaikki kuvat ovat sephora.com-sivustolta.

We are heading tomorrow to Prague, just a short trip. We will return on Saturday. I have never been in Prague but I have heard it is similar to Budapest and Vienna. Looking forward to beautiful buildings, good food and cheap beer - heard it is cheaper than bottled water?!
One place where I want to go is Sephora, I am sort of a victim of internet... Everybody thinks Sephora is something special and now I am on that boat too. I have some products I want to check, from Urban Decay to Too Faced. The only must product I have to have are the Sephora face masks, I bought some during our last trip in the US. I find they have a great quality-price-ration!

All pictures are from sephora.com

No comments:

Post a Comment