Friday, 26 June 2015

Ravintolavinkki Barcelona: Bacoa

Hampparipostaus tulossa. Kuvista saattaa aiheutua kova nälkä johon mäkkärin tai hesen burgerit eivät paljoa auta.

Tämä ravintolatärppi on työkaverini ansiota, ja meillä kävi hyvä tuuri että saimme listan ruokapaikoista ennen reissulle lähtöä. Minulle on todella tärkeää syödä hyvin lomalla. Mikään ei pilaa lomaa enemmän kuin huono ruoka. Koska siihen voi vaikuttaa, säähän ei. Kyseessä on siis hampurilaisravintola Plaça de Catalunyan sivukadulla. Tämä piti tietää että tänne osasi suunnata, sillä me olimme ainoat englantia puhuvat asiakkaat sinä iltana. Periaate oli simppeli; sait lapun johon oli listattu kaikki sämpylästä lihaan ja ranskalaisiin. Kaiken sai valita itse. Ainoa miinus -> listat olivat saatavilla vain espanjaksi. 
Arvailujen jälkeen menimme kassajonoon, jossa ruoka maksettiin ja tilattiin. Huomasimme että seinällä lappu oli käännetty englanniksi! Eli meitä ei-espanjaa-puhuvia oli myös ajateltu :) Uutta lappua kehiin ja ruksia ruutuun. 

Ruoka oli parempaa kuin osasimme odottaa - kyseessä oli ensimmäinen ilta Barcelonassa joten nälkä oli sen mukainen. Hampurilainen, ranskikset/perunat ja yksi paikallinen olut kevensivät kukkaroa noin 15€.

Bacoa
Ronda de la Universitat 31
 08007 Barcelona, Espanja

No comments:

Post a Comment