Sunday, 21 July 2013

Perjantai ja viikonloppu

Johan viikonloppu menee taas kovaa vauhtia... Huomenna taas takaisin töitten pariin, sitä ennen kerron teille kuitenkin viikonlopusta!
 The weekend just flies by.. Tomorrow it's time to get back to work but before that I'll tell you a bit about the weekend so far.

Perjantaina oltiin tosiaan syömässä, NOX-nimisessä ravintolassa Salzburgin lentokentän lähettyvillä. Ruoka oli aivan mahtavaa, seura vielä parempaa ja oli todella mukavaa olla vaan kaksistaan ja nauttia illasta. Tässä mun asu (tausta ei ole mitään jännittävä, meiltä puuttuu kalusteita enkä ole oikeen vielä keksinyt parasta paikkaa kuvauttaa mun asuja:
As I wrote on Friday, we went out for a dinner to the NOX-Restaurant near Salzburg airport. The food was amazing, the company was even better and it was so nice to be with M and enjoy the evening. Underneath my outfit for Friday night, the backround is nothing special since we don't  have all the furniture and I really haven't come up with the best place to take pics of my outfits.
Mekko / Dress: Mango
Statement koru / Statement necklace: Glitter
Laukku / Bag: Mango
Kengät/ Shoes: MangoTämä on nyt se mekko jonka löysin alennusmyynneistä perjantai iltaa varten. Käy sitten arkena hyvin kun vaihtaa korkkarit ballerinoihin ja laittaa tukan löysälle sivuletille (olen hurahtanut sivulettiin täysin, se on mun go-to-kampaus heti tuon kuvassa näkyvän nutturan jälkeen).
 Here is the dress which I found on sale for Friday. This goes just fine as a dayoutfit when I just put ballerinas on and make a loose braid on the side. I've gone totally crazy about the sidebraid, that's my number 2 go-to-hairdo after the bun in the picture.

M nukahti perjantaina jo yheksältä, mä kömmin vasta pari tuntia myöhemmin sänkyyn. Lauantaina oltiin maauimalassa kun todettiin että Salzburgin suurin maauimala on vain vartin kävelymatkan päässä meidän kämpältä. Oltiin ekaa kertaa uimassa ja ottamassa aurinkoa. Pari tuntia riitti mainiosti, en itse ole sellainen ihminen joka pystyy makaa paikallaan tekemättä mitään. Oltiin tänäänki aamupäivä maauimalassa, täällä kun on kunnon helle ja +30 astetta lämmintä. Aamupäivällä on hyvä mennä uimalaan, aurinko ei ole niin kuuma kuin iltapäivällä. 
M fell asleep on Friday already at 9pm, I went to bed a couple of hours later. On Saturday we were at an open-air swimming pool area since it's only 15mins from our flat. We went swimming for the first time this summer. A couple of hours is enough, I'm not that type of a person who can just lay and do nothing. We were at the same open-air swimming pool today, since it's really hot here (+30 degrees). It's good to go swimming during the morning, since the sun isn't so strong as during the afternoon. 

Me mennään tästä siivoomaan kämppää ja vietetään rauhallinen ilta kotona ennen kuin työviikko taas alkaa!
We are now off to clean the flat and enjoy a nice relaxed Sunday evening before the new week starts.

No comments:

Post a Comment