Friday, 14 March 2014

Viikon herkku

Viime viikon herkku olikin nuo laskiaispullat, en laittele peruspullien ohjetta tulemaan. Ihan vaan googlettamaan hakua "pullataikina", omani taisi olla Pirkan nettisivuilta!
Weekly sweet from last week were "laskiaispullat", not gonna post anything more about them. The recipe for the buns is so easy to find in internet so just google it(and find a friend who can translate it from finnish to your language) and you're good to go!

Mennäänpä sitten tämän viikon herkkuun, mansikkarahkaan. 
Let's get to the sweet of the week, strawberry quark.

Jääkaapissa oli laskiaispullien jäljiltä käyttämätön kermavaahtopurkki, joka oli menossa vanhaksi. Meillä on kaapissa oikeastaan aina rahkaa joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Vatkasin kerman, sekoitin sekaan purkin rahkaa, lisäsin sekaan viime kesäisiä mansikoita ja voilá, mansikkarahka on valmis. Lisätkää sokeria oman mielen mukaan, minä en tälläisien jälkkäreiden kohdalla jaksa pahemmin mittailla miten paljon tuli mitäkin laitettua kulhoon. Fiilis pohjalla mennään, tässä lopputulos:
I had an unused package of whipped cream and we always have quark in the fridge. Just whip the cream, mix quark with whipped cream and add strawberries. I used local strawberries which I bought last year and I've had them in the freezer since last summer.  Add as much sugar as you like, I'm quite lazy to be really precise when it comes to measuring everything for such desserts. Here the end result:





No comments:

Post a Comment