Viikonloppu on melkein ovella (perjantaisin on lupa lähteä puoleltapäivin töistä) ja mä ajattelin muuttua leipuriksi näin perjantain kunniaksi! Olisi tarkoitus kokeilla limpun ja ruisleivän tekoa. Toin lokakuussa ruisjauhoja, leseitä ja maltaita Suomesta. Nämä oli tarkoitettu saaristolaisleipään, jonka aion myös tehdä tänä viikonloppuna. Olemme M:n kanssa todenneet että täällä Itävallassa leivän laatu ei ole yhtä hyvä kuin Suomessa. Olenkin itse alkanut leipomaan leipää, sillä suomalainen leipä pitää nälkää paljon paremmin kuin itävaltalaiset moniviljaleivät. Siitä hyvästä Itävallassa on liha- ja makkaratarjonta huomattavasti parempaa kuin Suomessa!
Weekend has already started (on Fridays we are allowed to go home at noon) and I'll become a baker for Friday evening! I'm going to try to make a couple of different Finnish breads. We were in Finland during October and I brought a lot of ingredients with me different flours, brans and malts. These are for one specific Finnish bread - saaristolaisleipä, which I'll also be doing during the weekend. We have realised that in Austria the breads are not that good as in Finland. That's why I've started to bake our breads, since they are healthier and we don't get hungry immediately since we are eating dark bread. On the other hand, the meat- and sausage varities are way better than in Finland!
No comments:
Post a Comment