Review: Tati Beauty Blendiful

make up

Jatketaan tällä viikolla Tati Beautyn toisella tuotteella, eli Blendiful meikkisienillä. Kyseessä on siis kaksi erikokoista meikkisientä, joista kerron nyt vähän tarkemmin. Kirjottelin Textured Neutrals- paletista viime viikolla.

Mistä ja mihin hintaan?

Tilasin luomiväripaletin lisäksi samaan syssyyn myös Tati Beautyn Blendiful – meikkisienet. Tuotteet saa tilattua vain Tati Beautyn nettikaupasta ja ne maksavat 18$. Tällä hetkellä, koronaviruksen takia, Tati Beautyn nettikaupasta ei saa tilattua mitään tuotteita vaikka tuotteita onkin varastossa. Kansainvälinen postitus maksaa 9.95$ joten suhteessa postitus on kallis verrattuna itse tuotteen hintaan. Tilasin omat Blendiful – meikkisienet Textured Neutrals – paletin kanssa. Blendiful- meikkisienet tulevat pienessä pussukassa, jossa on tuotteen nimi ja huolto-ohjeet

wp-1586200185044.jpg

Mikä Blendiful on?

Blendiful on Tati Beautyn nettisivujen mukaan kangasmainen meikkituote, joka on suunniteltu tasaisen ja pehmeän meikkituloksen saamiseen. Sitä voi käyttää sekä nestemäisten että puuteri tuotteiden kanssa. Siinä on pyöreät sivut ja kulmien avulla sillä saa levitettyä tuotteet jopa ihon pienillekin alueille ilman ongelmia. Tuotteen nettisivujen mukaan tällä tuotteella saa levitettyä meikkivoiteen vähäisellä tuotemäärällä, levittää muut tuotteet tasaisesti ja puuterin saa levitettyä niin kuin iholla olisi filtteri. Tuote lupaa että kaikki meikkituotteet sulautuvat toisiinsa eikä iholle jää kovia rajoja eri tuotteiden käytöstä. Käänsin nettisivun tekstit suht vapaamuotoisesti suomeksi, siksi teksti saattaa kuullostaa aika mainosmaiselta 😀

Pakkauksessa saa kaksi sientä / applikaattoria, toinen on isompi, kananmunan mallinen, kuin minun kämmen ja toinen, sydämen muotoinen, pienempi  applikaattori. Tuotteita on helppo pitää kädessä ja tuotteen molempia puolia voi käyttää tuotteiden levittämiseen.

On suositeltavaa pestä applikaattorit jokaisen käytön jälkeen ja nestemäisiä ja puuteri tuotteita ei kannata sekoittaa keskenään. Itse olen käyttänyt toisella puolella nestemäisiä tuotteita ja toisella puolella levitin puuterituotteita. Pesin omani meikinputsausaineella, levitin nesteen sieneen, hieroin sitä varovasti kättä vasten ja pesin applikaattorin vedellä. Kuivasin niitä hieman pyyhkeeseen ja jätin ne kuivumaan lavuaarin päälle.

Kuinka Blendifulia kannattaa käyttää?

Tati Beautyn sivulla on aika selkeät kuvat ja vinkit englanniksi, kuinka näitä aplikaattoreita kannattaa käyttää mutta Tati julkaisi vähän myöhemmin myös oman tutoriaalinsa, kuinka hän käyttää Blendiful applikaattoreita. Hänen mukaansa applikaattoreita voi käyttää kuinka haluaa mutta ei tietenkään suosittele käyttämään tuotteiden saumakohtia koska ne eivät ole yhtä pehmeitä kuin muut tuotteen osat.

Mitä mieltä olen Blendifulista?

Olen käyttänyt Blendiful applikaattoreita jo pidemmän aikaa ja olen alkanut oppinut käyttämään näitä oikealla tavalla. Kaiken uuden kanssa ei voi sanoa muutaman käytön jälkeen että tykkääkö tuotteesta vai ei. Käytin alussa Blendifulia kaikkien ihon meikkituotteiden kanssa mutta on todettava, että se ei ainakaan sovellu omalta osalta kaikkien tuotteiden kanssa. Jenkki vaikuttajat ja monet muutkin meikki-vaikuttajat tykkäävät täysin peittävästä meikkivoiteesta kun taas omaan arkeen sopii enemmänkin kevyt meikkivoide ja tähän käytän mieluummin Beautyblenderiä kuin Blendifulia. Blendiful antaa tasaisen lopputuloksen mutta pohja on ollut melkein aina liian peittävä, jopa hieman kuivattava. Toisaalta Blendifulilla on todella helppo levittää peiteaine silmien alle eikä tuotetta mene niin paljon hukkaan kuin Beautyblenderillä ja peittävyys on myös parempi.

Puuterituotteiden käytössä pitää olla varovainen sillä Blendifulilla tuotetta on enemmän kuin jos käyttäisi meikkisivellintä. Tämän takia ensimmäiset kokeilut aurinkopuuterin kanssa päättyivät aina tummiksi. Mutta tästä oppineena yritän tupsuttaa ylimääräisen tuotteen kädelle ja lähteä vasta sitten levittämään tuotetta iholle. Puuteri, aurinkopuuteri ja highlighter levittyvät helposti iholle ja on pakko sanoa, että Blendifulilla saa aikaiseksi todella tasaisen lopputuloksen, kunhan jaksaa ensin hieman harjoitella näiden käyttöä.

Meikkilook Blendifulilla

Tässä on muutama kuvan omasta naamasta, kun käytin Blendifulia meikin levittämiseen.  Itse olen vähän laiska pesemään applikaattoreita jokaisen käytön jälkeen ja sen takia niiden käyttö on jäänyt vähemmällä sillä yhden meikkauksen jälkeen ne ovat täynnä tuotteita eikä niitä oikein voi käyttää uudestaan ilman pesemistä.

wp-1586200185127.jpg

wp-1586200185086.jpg

Lopuksi…

Kuten Tati totesi videossaan, kyseessä ei ole mikään uusi tuote mutta se on hänen ajatus tälläisestä tuotteesta. Omasta mielestä tämä on kiva lisä omiin meikkituotteisiin mutta tämä on ehkä hieman pelottava tuote henkilölle, joka on vasta aloittamassa meikkituotteiden kanssa. Tämän kanssa pitää harjoitella ja minua ehkä vähän harmittaa että tätä tuotetta ei ollut saatavilla jo viime vuonna ennen meidän häitä koska olisin saanut tällä vielä upeamman lopputuloksen mikä tulee häämeikkiin. Loppupeleissä 18$ on hyvä hinta mutta tilattaessa tänne Eurooppaan postitus lisää laskuun 9.95$ joka nostaa kahden aplikaattorin hinnan melkein 30$ ja se on turhan paljon näistä kahdesta meikkiaplikaattorista. Jos olet ajatellut tilata Tati Beautyn luomiväripaletin niin kannattaa tilata nämä applikaattorit samaan syssyyn.

Seuraa minua Blogit.fi + Instagram

// Since there is a lot of information concerning the Blendiful in English, I will only tell you here what I think about the Blendiful.

Like Tati told in her Youtube videos, it is not a new product but it is her spin on this kind of a product. I think this is a great addition to my makeup bag but it might be a bit scary for someone who is just getting into makeup. You need to practice with this and I was maybe a bit bummed that this was not available last year when I did my makeup for our wedding. At the end for 18$ it is a great product but if you order it here to Europe, you will have to pay 9.95$  for shipping and I find it hard to justify that price for these two makeup allicators. But if you are thinking about ordering her eyeshadow palette, I would add the Blendiful applicator to the shopping cart. 

Follow me on Instagram

Skincare Sunday: Scalp massager brush

Hiukset/Hair, Skincare Sunday

Sunnuntain ihonhoito postauksen aihe on hieman erikoinen mutta ajattelin kirjoitella päänahan hierojasta. Kyseessä on oikeastaan suihkussa käytettävästä harjasta, jonka avulla päänahan saa putsattua kaikista tuotejäämistä.

Minulla oli pitempään sellainen olo, että päänahka ei puhdistunut kunnolla vaikka pesin tukkaa vaikka millaisilla syväpuhdistavilla tuotteilla. Satuin katsomaan yhtä Youtube videota curly girl- metodista ja tubettaja pyöritteli käsissään hassun näköistä harjaa jolla hän sanoi pesevänsä tukkansa. Hän ei ollut linkannut tuotetta videoon mutta onnistuin löytämään melkein samanlaisen päänahkaharjan Amazonista 10:llä Eurolla. Tilasin sen ja nyt reilun kuukauden jälkeen on sanottava että tämä on jokaisen euron arvoinen. Tukka tuntuu puhtaammalta pesun jälkeen ja tukka pysyy pitempään puhtaampana. Levitän välillä shampoon hiuksiin ja hieron sitten muutaman minuutin ajan päänahkaa tällä hierojalla. Olen kokeillut pari kertaa levittää shampoon hierojalle ja hieron shampoon hiuksiin ja päänahkaan. Tässä linkki ostamaani päänahan hierojaan, näitä löytyy varmasti muualtakin kuin Amazonista.

Seuraa minua Blogit.fi + Instagram

// Sundays’ skincare product is a bit out there but I wanted to tell you about the scalp massager. It is used in the shower in order to get off all the stuff left on your scalp after using different products for the hair.

I have been having the feeling that my scalp is not clean although I have used different deep cleaning shampoos or other products. I happened to watch one Youtube video about the curly girl method and she showed this scalp brush with which she washed her hair. She didn’t leave a link for the product but I managed to find several similar ones on Amazon for about 10 Euro. I have been using it now for a bit over a month and I have to say it was worth it. My hair feels a lot more cleaner and they stay cleaner for longer. I might first apply shampoo to my hair or put the shampoo to the brush and massage the shampoo to my hair. Here is the link to the brush I bought, there are several others if you just search online.

Follow me on Instagram

IMG_20200404_153902.jpg

Lumene sale

Lumene, Skincare

Ajattelin kirjoittaa ylimääräisen postauksen, koska Lumenella on tällä hetkellä todella hyvä tarjous heidän nettikaupassa (lumene.fi)

Bildschirmfoto 2020-03-30 um 11.08.37

Tarjous toimii myös Lumenen kansainvälisessä nettikaupassa, tilasin tuotteita tänne Itävaltaan jo lauantaina sillä en tiedä milloin pääsen taas Suomeen ostamaan Lumenen tuotteita. Paketti on jo lähetetty Itävaltaan, katsotaan kuinka kauan kestää että paketti on kotiovella. Lumenen tuotteet ovat omasta mielestä monessa kaupassa aika samanhintaisia ja esim. Notinolla on suht rajallinen valikoima Lumenen tuotteita. Siksi hyödynsinkin tarjouksen ja tilasin enemmän kuin neljä tuotetta saadakseni 30% alennusta. Tässä muutamat omat suosikit (normaalihinnoilla), aiotko hyödyntää Lumenen tarjouskampanjaa?

Seuraa minua Blogit.fi + Instagram

Oma julkaisu

 

// I thought I would write an extra post today since Lumene is having a great sale on their homepage lumene.com. 20% off 2 products, 25% off 3 products and for 4 or more products you get 30% off. They are advertising it only the Finnish page but I made an order on Saturday and got 30% off since I ordered more than 4 products. If your order is more than 70€, you also get free shipping. The package has already been shipped from Finland, it is interesting to see how long it takes for the package to get here. I find that Lumene products have the same price in different shops and it is hard to get my hands on all the products I love here in Austria. Above are some of my favorites and I actually ordered all of them on Saturday – even a backup for the moisturizer because I just love it. It is light but keeps my skin moisturized the whole day. Are you interested or is Lumene a new brand for you?

Follow me on Instagram

 

 

Skincare Sunday: applying different products

Skincare, Skincare Sunday

Viime vuosina markkinoille on tullut erilaisia seerumeita, yövoiteita, naamioita ja ties mitä. Onko sinullakin välillä sellainen olo että kaapissa on purnukoita kuin muille jakaa etkä tiedä mitä kannattaa laittaa iholle / kasvoille milloinkin? Rakastan ihonhoitoa ja yritänkin hoitaa ihoni ainakin kerran viikossa pitemmän kaavan mukaan. Olen monesti miettinyt, että missä järjestyksessä kaikki tuotteet kannattaa laittaa iholle että saisin täyden hyödyn ihonhoitotuotteista? Voisin arvata että vain he, jotka ovat kauneusalalla töissä ja ovat käyneet koulutuksen tietävät oikean järjestyksen. Minullahan ei ole mitään kauneusalan koulutusta eli jos kirjotan tänne ihan puutaheinää niin laittakaapa kommentteihin tietoa, korjaan mielelläni omia juttujani ettei täällä anneta väärää tietoa.

IMG_20200328_151711.jpg

Nettihakujeni perusteella kasasin alla olevan järjestyksen, joka on kasattu useamman sivuston listausten perusteella. Monella sivustolla oli aika sama järjestys, osassa oli enemmän tuotteita, osassa vähemmän. Pakko todeta tässä kohtaa että olen itse levitellyt tuotteita väärässä järjestyksessä iholle.

Tässä tietojeni mukaan järjestys, jolla saat parhaimman tuloksen ihonhoitotuotteilla. Jos sinulla on eri järjestys ja se toimii sinun iholla, niin jatka ihmeessä samalla tyylillä. Tässä asiassa ei varmasti ole yhtä oikeaa järjestystä.

Ihonhoitorutiini aamulla:

  1. Ihonpuhdistustuote (Lumene Nordic – C sarjan kirkastava puhdistusbalsami)
  2. Kasvovesi – pesen aamulla kasvot suihkussa yllä mainitulla puhdistusbalsamilla enkä halua kuivattaa ihoani lisää joten jätän tämän aamulla väliin
  3. Seerumi (Lumenen Lähde / Nordic – C)
  4. Silmänympärysvoide (ACO Faco smoothing anti age eye cream)
  5. Tehotuote ihon pieniin virheisiin – en käytä tällä hetkellä mitään
  6. Kasvovoide (Lumene Nordic – C sarjan Glow reveal kasvovoide)
  7. Kasvoöljy – jätän tämän aamulla väliin koska en ehdi odottamaan öljyn imeytymistä ihoon ennenkuin alan meikkaamaan
  8. Aurinkorasva – ei ole tällä hetkellä käytössä mutta etsin parhaillaan hyvää aurinkorasvaa jokapäiväiseen käyttöön

Ihonhoitorutiini illalla:

  1. Ihonpuhdistustuote (La Roche Posay Effaclar puhdistusgeeli, 400ml pumppupullo)
  2. Kasvovesi (Lumene Lähde Micellar- Puhdistusvesi)
  3. Naamio  – esim. kuvassa olevat Garnierin kangasnaamiot
  4. Seerumi (Estee Lauderin Advanced Night Repair)
  5. Silmänympärysvoide (ACO:n tai Kiehl’s:n avocado silmänympärysvoide)
  6. Tehotuote ihon pieniin virheisiin
  7. Kasvovoide (sama Lumenen kuin aamulla)
  8. Retinol – tähän haluaisin tutustua tarkemmin koska moni pauhaa tästä blogeissa mutta itse en ole perällä että mistä tohina johtuu.
  9. Kasvoöljy / kasvoille jätettävä naamio (Lumene Nordic – C sarjan vitamiini-tehohoito / Laneigen Cica sleeping maskin joka ei ole vielä saatavilla Euroopasta, ostin omani Sephorasta kun olimme New Yorkissa)

Kuinka monta askelta sinun ihonhoitorutiiniin kuuluu? Minä olen aika innokas ihonhoitotuotteiden käyttäjä ja aion jatkossa keskittyä käyttämään tuotteita oikeassa järjestyksessä. Käytän muuten myös Foreo Luna 2:sta josta postailin aikoja sitten (klik!) ja pakko todeta että Luna 2:sta on tullut käytettyä kerran viikossa ja siitä on tullut osa ihonhoitorutiinia – en luopuisi Lunastani mistään hinnasta!

Kertokaapa ajatuksianne ihonhoitotuotteiden käytöstä ja aiotteko muuttaa ihonhoitorutiinia nyt kun luitte minun postauksen? Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ps. Lumenen nettikaupassa on tällä hetkellä aika hyvä tarjous, 2 tuotteesta -20%; 3 tuotteesta -25% ja 4+ tuotetta -30%. Toimii kansainvälisiin tilauksiin (automaattinen alennus ostoskorissa) ja sain tilattua tuotteet alennettuun hintaan tänne Itävaltaankin. Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin. En saa senttiäkään Lumenen mainostamisesta vaan Lumene tuotteet sopivat omalle iholle niin hyvin että kehotan sinuakin kokeilemaan heidän tuotteita. Minulla on suht herkkä ja kuiva iho.

Seuraa minua Blogit.fi + Instagram

// I will try to split my blogposts so, that half will be make up and the other half skincare. I cannot promise I will keep it that way but I will try. The skincare market has exploded during the last years with serums, retinol, night creams, masks and who know what. Do you also have the feeling that your cupboard is full of different skincare products but you are not sure what to apply when? I love skincare and I have my longer pampering session usually once a week. I have thought about it many times in which order I should apply all the products to get the best outcome. I guess those of us, who have studied beauty / skincare and work in beauty know the right order but since I have never studied anything beauty related, please correct me if I am wrong.

After my internet search I came up with the list below which shows what you should apply when. I must say, I have been applying products in the wrong order until now. Of course, if you are doing something differently and it works for you, you should continue with your routine. 

Skincare routine AM.

  1. Cleanser (Lumene Nordic – C series  Pure Glow cleansing balm
  2. Toner – I skip this one in the morning because I don’t want to dry my skin more
  3. Serums (Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum/ Glow Boost Essence)
  4. Eye cream  (ACO Faco smoothing anti age eye cream – sorry, this is a Finnish brand)
  5. Spot treatment – I am not currently using anything
  6. Moisturizer (Lumene Glow reveal moisturizer)
  7. Face oil – skipping this one in the morning 
  8. Sunscreen – I am a bad person because I am not using one but I want to find one that doesn’t break me out, any tips?

Skincare routine PM

  1. Cleanser (La Roche Posay Effaclar deep cleansing gel)
  2. Toner (Lumene Pure Arctic Miracle Cleansing water )
  3. Face mask – like the Garnier sheet masks in the picture
  4. Serums (Estee Lauder Advanced Night Repair)
  5. Eye cream (Kiehl’s avocado eye treatment)
  6. Spot treatment
  7. Face cream (That Lumene one I use in the morning)
  8. Retinol – I want to get more information concerning retinol since I have seen many use it and I have no idea what it does or why it is so good for you
  9. Face oil (Lumene Arctic Berry Oil-Cocktail) or leave in mask – I would use my Laneige Cica sleeping mask which is not available in Europe yet, I bought mine from Sephora in New York

How many steps do you have in your skincare routine? I am quite a big fan of skincare and I will concentrate on using the products in the correct – or better – order. I am also still using my Foreo Luna 2 since 2017 when I bought it (click!). I am still using it weekly and loving it so much that I wouldn’t give it up for anything.

Let me tell about your skincare products you love to use and if you are going to change something in your routine based on my post. Wish you a lovely Sunday!

Ps. Lumene is having a sale on their homepage lumene.com; 2 products -20%, 3 products -25% and 4+ products -30%. You cannot see it on their website but you get the discount directly in your shopping cart. I made an order yesterday and I got free shipping (when you buy for more than 70 Euros) to Austria. This is not sponsored, I love Lumene products!

Follow me on Instagram

Review: Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1

beauty, make up

Aloitan blogitauon jälkeen paljon puhutun ja aika suositun Tati Beauty Textured neutrals vol 1 – luomiväripaletin arviolla. Tati Beauty on Tati Westbrookin, eli Glamlifegurun, oma tuotemerkki. Tati Westbrook on yksi kauneusvloggaajista, joka aloitti Youtubessa sen alkuaikoina. Tati on yksi OG – Youtubettajista ja olen katsonut hänen videoita ainakin nelisen vuotta. Tatin kautta innostuin aikoinaan meikeistä ja kauneudesta.

wp-1585143433277.jpg

Tati Beautyn ensimmäiset tuotteet olivat Halo Beauty – ravintolisät, joista kaiketi käytiin aika paljon keskustelua netissä. Itse en koskaan tilannut ravintolisiä sillä en nähnyt tarvetta kokeilla kyseisiä tuotteita. Olen ymmärtänyt että ravintolisät ovat aika suosittuja ja Tati on laajentanut Halo Beautyn tarjontaa uusilla tuotteilla. Viime lokakuussa, 25.10., Tati julkaisi Youtube- kanavallaan videon jossa paljastui, että hän julkaisee luomiväripaletin.

En lähtenyt ensimmäisten joukossa tilaamaan palettia mutta kun upeita lookkeja alkoi vilistä kaikissa sosiaalisissa medioissa, innostuin paletista. Tilasin tammikuun alussa luomiväripaletin ja myöhemmin julkaistut Blendiful – meikkisienet Nykin hotelliimme koska olimme menossa New Yorkiin tammikuun puolivälissä. Valitettavasti ensimmäinen pakettini katosi (epäilen että hotellimme työntekijät varastivat paketin mutta ei siitä sen enempää) ja lähdin kotiin ilman palettia ja meikkisieniä. Sain kuitenkin rahani takaisin nopeasti ja tilasin tuotteet uudestaan tänne Itävaltaan päästyäni kotiin. Arvasin, että tulli ottaa omansa tilauksesta mutta se ei enää tässä vaiheessa haitannut.

Paletti maksaa 48$ ja kansainvälinen postitus maksaa 9.95$. Blendiful – meikkisienet maksoivat 18$. Maksoin veroja muistaakseni reilut 20 Euroa kun hain paketin postista. Loppuhinta on aika suolainen mutta koska tiesin että paletti on rahan arvoinen, en pitänyt hintaa niin pahana. Olen aika tyytyväinen että mietin pitemmän aikaa ennenkuin päätin ostaa paletin sillä hätäisiä ostoksia on tullut tehtyä enemmän kuin tarpeeksi.

Paletti itsessään oli yllättävän pieni ja kompaktin kokoinen. Siinä on iso peili ja 24 eri luomiväriä. Värit on jaettu kuuteen eri teemaan „Memory – Ritual – Story – Soothe – Aura – Poet“ ja luomivärejä on neljällä eri tyylillä: matta, paljetti, metallinen ja glitter. Luomivärit ovat kaikki lämminvärisiä, jotka ovat olleet viime vuosina todella suosittuja.

 

 

wp-1585143433312.jpg

wp-1585143433344.jpg

wp-1585144073031.jpg

 

Laitan alle kuvat omista kokeiluista, testasin kaikki värit käsivarteen ja olen kokeillut monia värejä huvin vuoksi luomilla. Sävyt ovat todella pigmenttisiä mutta ne saa häivytettyä luomelle suht helposti jos sattuu laittaa liikaa väriä luomelle. Itse käytän arjessa eniten Auran ja Soothe – rivistön vaaleimpia värejä ja luomella käytän samojen teemojen metallisia värejä. Niillä saa yllättävän hillityn lopputuloksen luomelle, jos tykkää vähän metallisesta väristä luomella.

wp-1585144467186.jpg

wp-1585144536347.jpg

Omasta mielestä tämä paletti ei ole ehkä ihan aloittelijalle mutta jos olet jo tutustunut hieman meikkaamiseen, tämä on hyvä yleispaletti. Tällä saa aikaan niin arkimeikin, iltameikin, juhlameikin ja erikoisemmankin meikin. Itse kokeilin yksi päivä Poet – ja Story- rivistöjä. Meikkilookin tekoon meni vain hetki koska värit on jaettu todella hyvin eri ryhmiin ja on helppo vaihtaa vaaleammasta tummaan. Ylin rivi, eli glitteri rivi on erikoinen mutta hauska rivi. En itse käytä pahemmin glitterivärejä mutta näistä saa hauskan lisän lookkiin mutta näitä tulee käytettyä kyllä vain erikoistapahtumissa tai jos otan kuvan Instaan ja haluan vähän lisäpotkua lookkiin. Nämä eivät todellakaan ole turhia vaan tuovat sellaisen kivan lisän joka ei ole kuitenkaan liikaa ajatellen palettia kokonaisuutena.

Useamman kokeilun jälkeen voin todeta että voin vain suositella Tatin palettia. Hänellä on monen vuoden kokemus meikeistä sillä hänen Youtube – kanava perustuu suurilta osin erilaisten tuotteiden testaamiseen ja hänellä on hyvä ymmärrys millainen hyvän luomivärin tulisi olla.

Oletko kuullut tästä paletista, oletko ostanut tämän vai mietitkö paletin ostamista?

Seuraa minua Blogit.fiInstagram

//I will start with a bang after this long blog break and tell you my thoughts about Tati Beauty Textures neutrals vol 1 – eyeshadow palette. Tati Beauty is the brand of Tati Westbrook aka Glamlifeguru. Tati Westbrook is one of the OG Youtubers who started her channel during the early years of Youtube. I started watching her Youtube videos about four years ago and she inspired me to start to get more into beauty and skincare.

The first products from Tati Beauty were the Halo Beauty supplement which got quite a lot of attention in the beauty community. I have never tried those supplements since I do not see a reason to take them. I have understood they are quite popular and Tati has come out with new supplements since starting with the first ones. Last October on 25th Tati published a Youtube- video on her channel where we saw that she will come out with her first eyeshadow palette.

I didn’t rush into buying the palette immediately but when I started to see different looks on social media with her palette, I started getting interested. I ordered the eyeshadow palette and Blendiful – makeup applicators to our New York hotel at the beginning of Janury since we were heading there Mid-January. Unfortunately my first package got lost (I still believe it was stolen but I’ll leave it there) and returned home without the palette and Blendifuls. I got a refund really quick and I made a new order once we got back home. I knew that I would have to pay taxes for the package but that was not a problem.

The palette costs 48$ and international shipping is 9,95$. Blendiful- makeup applicators are 18$ (I will make a separate review about them). I paid app. 20€ taxes when I went to pick up my package from the post office. At the end this all was expensive but I knew the palette was worth it. I am quite happy I waited to order these products since I have made quick and bad decisions before.

The palette itself is quite small in size. It has a big mirror and 24 different eyeshadows. The colors are divided in six themes: Memory, Ritual, Story, Soothe, Aura and Poet. There are four different finishes: matte, sequin, metallic and glitter. All the eyeshadows are warm toned, which has been a trend during the last couple of years.

I will post pictures of my own makeup looks, I swatched all the colors on my arms and I have tried many of the colors on my lids. The colors are quite pigmented but you can easily blend them if you happen to take too much color to your brush. I use the lightest colors of Aura and Soothe daily and also the metallic colors of these two themes. I get a nice and decent look for every day with these four colors.

I find the palette is not so good for someone who is just starting with makeup but if you know a bit about makeup and how to use different colors / finishes, then this might be an interesting palette for you. You can do your everyday, evening, party and special makeup looks with this palette. I tried the Poet and Story colors one day and I found them to be really easy to blend, use and mix. The different colors are grouped well and it is easy to navigate between the different colors.

After using this palette for several times, I can only recommend it. She has a long experience about makeup since her Youtube- channel has a lot of product reviews so she really knows her stuff when it comes to makeup.

Have you heard about this palette? Have you bought it already and what do you think?

Follow me on Instagram